Meet
Bonnier News.

Varmt välkommen på inspirationsfrukost!

Vi visar nyheter från Bonnier News breda och djupa medieportfölj. Vi berättar hur man bör jobba med programmatiska köp, vi tittar på TV-erbjudandet inom Bonnier News och så bjussar vi såklart på case med prisvinnande och effektiva konceptaffärer samt framtidsspaningar.

Program:
• Thomas Mattsson – så jobbar Bonnier News för det fria ordet.
• Brand Studio – Native, koncept och influencers, nu även med LiveTV och reklambyrå.
• Expressen TV – vi pratar trender, nyheter och inspiration.
• Programmatiska köp – för vanliga människor.

Plats: Brevsorterarsalen Clarion Hotel Post Göteborg
Datum: 9 november
Tid: 8.00-10.30 (vi bjuder på frukost)

Varmt välkommen med din anmälan.
Anmälan till eventet görs i formuläret längst ner på sidan.
OSA senast 28 oktober.

 

Thomas Mattsson

Senior Advisor

Thomas Mattsson, före detta chefredaktör på Expressen, är dagens moderator. Idag jobbar han som Senior Advisor på Bonnier News, ordförande för publicistorganisationen Utgivarna samt styrelseledamot i branschorganisationen TU.

Mari Turesson

Concept Manager – Native & Koncept

Mari jobbar på Brand Studio som gör allt från visuell identitet och branding – till idé, produktion och distribution. Mari har erfarenheter från kundsidan med att utveckla varumärken inom retail och ska visa ett prisbelönt case hon var med och tog fram.

Henrik Öreberg

Client Director Agency

Henrik jobbar som Client Director på Bonniers Reklambyrå Studio Agency. Med erfarenhet från internationella reklambyråer och inhouseavdelningar inom såväl möbler som tech, kommer Henrik att prata om hur Studio Agency kompletterar Bonnier News övriga erbjudanden.

Camilla Vikberg

Concept Manager – Native & Koncept

Med stor erfarenhet från mediebyrå som specialist inom influencers och sociala medier till att jobba med skräddarsydda innehållsaffärer på Bonnier News Lifestyle, kommer Camilla visa ett kostnadseffektivt 360 graders samarbete som vi framgångsrikt tog ut i flertalet av Bonniers kanaler.

Oscar Rogstedt

Head of Programmatic

Oscar jobbar som Head of Programmatic på Bonnier News och genom hans team guidar de programmatiska köpare genom Bonniers värld varje dag. Idag är hans mål att ni i publiken ska gå hem med fler svar än frågor!

Elin Persson

Sales Manager TV

Elin har många års TV/OLV- erfarenhet från tidigare medier/jobb. Hon har drivit vår TV avdelning och varit med i tv-utvecklingen inom Bonnier News från start, och kommer låta er få vara en del av denna resa när vi ses!

bnsmarknad@bonniernews.se