Föreläsning: Utvecklingen av AI

Varmt välkommen till en inspirerande timme på Konserthuset i Gävle. Ett samarbete under Företagarveckan mellan Gävle kommun, Sandvikens kommun samt Bonnier News. Nätverka med andra företagare och lyssna till en otroligt intressant föreläsning med fokus AI och framtiden inom mediebranschen.

 

Martin Jönsson, redaktionell utvecklingschef på Bonnier News
Utvecklingen på AI-området har varit explosiv det senaste året, med en rad nya tjänster för att generera innehåll i olika format och en intensiv debatt om hur utvecklingen påverkar olika branscher och verksamheter. Inom mediebranschen finns en rad frågor att diskutera.

Vad händer med mediekonsumenterna när falska bilder och videor sprids i större omfattning?
Hur påverkas förtroendet för medier och synen på fakta? Och på vilka sätt kan medierna använda AI-tjänster och teknik för att effektivisera, förbättra och vidareutveckla verksamheten?

 Martin Jönsson är redaktionell utvecklingschef på Bonnier News och har arbetat med AI-frågorna i många år. Här berättar Martin hur detta påverkar medierna, men också alla företag och människor, med den snabba utveckling som nu sker inom AI. Martin har varit verksam som journalist i mer än 40 år, har haft chefsroller på bl a DN, Sveriges Radio och SvD, och även varit gästprofessor i journalistik vid Göteborgs universitet.

Se hela programmet under företagarveckan på www.gavle.se/foretagarvecka

 

Plats: Gävle Konserthus
Datum: Torsdag 9 november
Tid: 11:00 – 12:00.

Varmt välkommen med din anmälan via länken nedan.